Tagliatelli met kippenlevers

Tagliatelli met kippenlevers

Ingrediënten voor 2 personen :
250 gram tagliatelli (Spanish Harlem)
200 gram kippenlevers
1 ui fijngesneden
½ beker room
1 eierdooier
75 gram geraspte queso manchego (Spanish Harlem)
½ glaasje droge witte wijn
olijfolie (Spanish Harlem)
zout, peper, peterselie

Was de kippenlevers en snij ze klein. Kook de pasta “al dente” in
voldoende water met wat zout en olijfolie. Bak ondertussen in
een cassola in de olijfolie de ui goudgeel en voeg dan de kippenlevers toe.
Zet het vuur wat hoger en bak de levers bruin en gaar.
Voeg nu de wijn, wat zout en peper toe en laat het 5 minuten pruttelen.
Meng in een kom de room, de kaas , de eierdooier en wat zout en peper.
Schenk dit over de uitgelekte pasta, doe de kippenlevers en de ui
hierover en garneer het geheel af met wat peterselie.
Smakelijk eten!