Filetitos de pollo con bacon y setas

Filetitos de pollo con bacon y setas /

Kipfilet met bacon en gemengde champignons
Ingredienten voor 4 personen:
4 halve kipfilets
8 plakken bacon
250 gram gemengde champignons
2 eetl. mosterd, zout en peper
2 dl. slagroom (ongeklopt)
2 teentjes knoflook uitgeperst
olijfolie
salsa brava

Kruidt de kipfilet en bak deze goudbruin en gaar in olijfolie en knoflook in een cassola. Haal ze uit de pan.
Bak in dezelfde olijfolie de bacon (gesnipperd) en de champignons.
Haal dit uit de pan en doe de mosterd en de slagroom in de cassola en laat dit zachtjes iets inkoken.
Doe de kipfilet, champi`s en bacon terug in de cassola en
laat dit alles even warm worden.
Serveer dit gerecht met gefrituurde aardappeltjes (in blokjes) met salsa brava (pikante rode saus).

Smakelijk eten!

Wijnsuggestie: Capitol crianza
Heerlijke volle rode wijn uit Tarragona