Fideos a la cassola / pasta uit het pannetje
Ingrediënten voor 4 personen :
300 gram fideos
1 ui
200 gram filetlapjes in blokjes gesneden
100 gram xistora in plakjes (Spanish Harlem)
2 teentjes knofloook (Spanish Harlem)
¾ liter bouillon
1 blik tomato triturado (Spanish Harlem)
verse peterselie
Olijfolie (Spanish Harlem)
Bak de blokjes varkensvlees en de worst in de olijfolie in een cassola.
Voeg de ui toe en fruit deze aan en voeg nu de tomato triturado en de knoflook toe.
Doe nu de fideos in de cassola en roer het geheel goed door en giet dan langzaam de bouillon erbij.
Laat dit ongeveer 12 minuten zachtjes pruttelen en doe dan het gas uit en laat het geheel nog 10 minuten staan. Garneer de fideos af met de verse peterselie en serveer onmiddellijk.
Smakelijk eten!
Wijnsuggestie: Viña el Vilá rosé
Intens roze,volle rosé uit Tarragona